Digital byrå som kan E-handel - Caupo AB
rectangle with dots
hexa lila
lila cirkel

Vi är oberoende
experter på E-handel

För många är den digitala transformationen ett stort steg, men Caupos jobb är att göra ett knepigt och svårt ämne enkelt och begripligt för dig som är vår kund.
Caupo arbetsmodell

PIM – för optimal kundupplevelse och effektvinst

Jodå, det händer i de bästa av företag: produktdatan är utspridd över hela organisationen i olika system som Exelfiler, bildbanker och affärssystem – eller på någons hårddisk. Ett PIM-system (Product Information Management) samlar all produktinformation på ett enda ställe och ger dig full kontroll. Vi arbetar med PIMcore – det ledande integrerade Open Source-baserade PIM-systemet. Med PIM publiceras rätt information till rätt mottagare, i rätt kanal, vid rätt tidpunkt. För dig är det vinst.

Vi på Caupo arbetar med Pimcore då vi anser att det är den bästa PIM-lösningen för e-handel och speciellt i Magento men också andra platformar eftersom att med Pimcore är det lätt att ha flerkanalsförsäljning, effektivt hantera produktinformation och webbplatsinnehåll för varje kanal. Med Pimcore kan du enkelt strukturera och stärka all marknadsföring och teknisk information om produkten.

Oavsett om vår digitala byrå anser att PIMcore är det mest användarvänliga PIM-systemet så arbetar vi med att integrerar andra PIM-system till Magento så som: Akeno, InRiver, Salsify, Bluestone PIM, Jasper PIM och många fler.

PIMDAM

Vi har de vassaste verktygen

Caupo är helt oberoende e-handelsstrateger som integrerar med och implementerar i olika affärssystem. Vi är inte begränsade till något system eller metod men har lång erfarenhet av Magento – en av världens ledande e-handelsplattformar, som ägs av Adobe Company. Vi har också arbetat länge och är strategisk partner med PIMcore.

Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt, som kommer att ta tid. Vi på Caupo hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov.

Vi har ingen färdig lösning – men vi har stora öron

Berätta för oss om ditt företags behov. Vi lyssnar, identifierar utmaningar och skräddar-syr sedan ett lösningsorienterat förslag baserat på vad vi tillsammans kommer fram till (se vår handlingsplan nedan). Vi försöker inte pressa in dina behov i en färdig lösning – nej, vi anpassar ett erbjudande helt efter dina behov. Det kan vi göra eftersom vi är oberoende aktörer.

Vi jobbar för och med dig

Som digital byrå finns vi som din coach genom hela processen, från förstudier med fokus på return of investment (ROI) till implementering och uppföljning. Om vi lär känna dig och ditt företag kan vi göra ett bättre, mer träffsäkert och kreativare jobb – som leder till rätt affärslösning inom B2B eller B2C.

Eftersom vi på Caupo själva arbetat med B2B, och har hjälpt många andra företag, så vet vi vad som krävs för att bygga riktigt, riktigt bra e-handel. Vi lyssnar och förstår, ger råd och föreslår. Vi står alltid på din sida i förhandlingar, vid avtal ochmed leverantörer.

Ja, det är komplext – men du kan luta dig tillbaka

Digitaliseringen förändrar affärsmodeller i stor omfattning med nya tjänster och förbättrade produkter. Vårt jobb är att avlasta dig i processen mot rätt lösning.

Med vår hjälp blir det helt enkelt lättare att nå en hållbar e-handelsstrategi.

Redo för ett möte?

Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen. Skicka offertförfrågan redan idag!

e-handel caupo partners black and white logos